Verslagen, foto-albums en dergelijke van het synchroonzwemmen.

Synchroonzwemmen met Jibb

Synchroonzwemmen in het nieuws! Klik hier voor het artikel over onze clinic samen met Jibb! op woensdag 18-oktober-2017
 

Uitvoeringswedstrijd

Zondag 25 juni was weer de jaarlijkse uitvoeringswedstrijd van het synchroonzwemmen. Bij een van de trainsters thuis werden de dames in de make-up gezet en de gelatine in het haar gedaan. Daarna met zijn allen de auto's in om in Maastricht mooie nummers neer te zetten. Dat de nummers mooi waren, bleek wel uit de resultaten. Een derde prijs voor de solo op age 2, een tweede plaats voor het duet van zeilboot en zelfs een eerste plaats voor het trio op age 2 niveau. Maar ook bij de andere zwemsters was het harde werken terug te zien. De trainsters en zwemsters mogen weer trots zijn op de mooie uitvoeringen en de getoonde teamspirit die van zo'n dag een feestje maken.

 

Afsluitend uitje

Zaterdag 1 juli was het afsluitende uitje. Alvast de mentale voorbereiding om de schoolvakantie door te komen zonder de gezelligheid van het synchroonzwemmen. Hoewel midgetgolven niks met zwemmen te maken heeft, wisten de weergoden hier wel iets op. Dankzij de regenbuien van de ochtend waren de banen goed nat en konden de balletjes af en toe ook eens zwemmen. Gelukkig waren de weergoden wel zo vriendelijk om het in de middag voornamelijk droog te houden. Hierdoor kunnen we terugkijken op een geslaagd uitje met een lekker frietje als afsluiting.

 

Open podium

De uitvoeringswedstrijd in Maastricht is voor de meeste oma's, opa's, ooms en tantes wat ver om even te komen kijken. Daarom hadden we 5 juli een open avond om ook aan onze thuissupporters te laten zien wat we kunnen. In een ruim half uur zorgden de 9 nummers voor een onderhoudend uitje voor iedereen die kwam kijken. Acht nummers waren van de synchroondames zelf en de negende was een gastact van drie waterpoloŽrs. Zij misten het showelement van synchroonzwemmen en lieten even zien dat je zelfs na 20 jaar het synchroonzwemmen niet verleert. We hopen dat iedereen heeft genoten en bedanken het publiek voor hun enthousiasme en aanwezigheid.
 

Foto van sfeerimpressie JIBB avond 3-mei-2017

We kijken terug op een geslaagde JIBB avond op 3 mei. Deze avond konden kinderen kennismaken met de geweldige sport synchroonzwemmen.
 

Fotoimpressie Show 2016