Nieuws per onderwerp/discipline.

Algemeen.

Rond 12 januari zal de contributie van 1e kwartaal worden geind dmv automatische incasso. Voor zwemmers met een KNZB startvergunning/licentie worden dan ook de kosten voor de licentie mee afgeschreven.
Voor de nieuwe tarieven van 2019 zie de pagina Algemeen / Info & Contact

Bestuur.

Op donderdag 7-februari-2019 om 20.00u zal de algemene jaarvergadering worden gehouden. Deze vindt plaats in de vergaderruimte van Sportcentrum 'de Wissen'. Klik hier voor de uitnodiging en agenda.

Tijdens de vergadering zal het Jaarboek 2018 worden behandeld. Klik hier om het Jaarboek 2018 te bekijken.

Ben je geinteresseerd in wat er de afgelopen jaren allemaal is gebeurd, kijk dan in de jaarboeken van voorgaande jaren op de pagina Algemeen \ Archief.

Activiteitencommissie.

Geen nieuws

Masters.

Er is nog steeds ruimte voor nieuwe zwemmers (met name op de dinsdagavond) Ga voor meer informatie naar de pagina Masters Dinsdag & Vrijdag.

Recreatief zwemmen.

Er is plaats voor zwemmers in de tweede groep van het gehandicapten zwemmen op woensdagavond. De training duurt van 20.30 tot 21.10 uur. Heb jij interesse, neem dan contact op via het e-mailadres van de CREZ.

Synchroonzwemmen.

Woensdag 25 april is er samen met Jibb weer een synchroonzwemclinic geweest. Benieuwd hoe dit is verlopen? Lees meer Foto's en Verslagen pagina

Woensdag 18 januari was het diplomazwemmen bij synchroonzwemmen! Drie meiden hebben hierbij hun diploma behaald! Benieuwd naar de score? Klik hier

Nieuwe zwemsters zijn bij synchroonzwemmen altijd welkom. Wil je het een keertje uitproberen? Stuur een mailtje en je bent welkom om mee te doen.

Waterpolo.

Geen nieuws

Wedstrijdzwemmen.

Geen nieuws