Nieuws per onderwerp/discipline.

Algemeen.

Rond 12 januari zal de contributie van 1e kwartaal worden geind dmv automatische incasso. Voor zwemmers met een KNZB startvergunning/licentie worden dan ook de kosten voor de licentie mee afgeschreven.
Voor tarieven 2018 zie de pagina Algemeen / Info & Contact

Clubblad.

Het clubblad Otterpraat Mei 2017 is beschikbaar: Klik hier om deze nieuwste Otterpraat te openen.

Bestuur.

Op donderdag 1-maart-2018 om 20.00u zal de algemene jaarvergadering worden gehouden. Deze vindt plaats in de vergaderruimte van Sportcentrum 'de Wissen'. Klik hier voor de uitnodiging en agenda
Tijdens de vergadering zal het Jaarboek 2017 worden behandeld.

Ben je geinteresseerd in wat er de afgelopen jaren allemaal is gebeurd, kijk dan in de jaarboeken van voorgaande jaren op de pagina Algemeen \ Archief.

Activiteitencommissie.

Geen nieuws

Masters.

Er is nog steeds ruimte voor nieuwe zwemmers (met name op de dinsdagavond) Ga voor meer informatie naar de pagina Masters Dinsdag & Vrijdag.

Recreatief zwemmen.

Er is plaats voor zwemmers in de tweede groep van het gehandicapten zwemmen op woensdagavond. De training duurt van 20.30 tot 21.10 uur. Heb jij interesse, neem dan contact op via het e-mailadres van de CREZ.

Synchroonzwemmen.

Woensdag 25 april is er samen met Jibb weer een synchroonzwemclinic geweest. Benieuwd hoe dit is verlopen? Lees meer Foto's en Verslagen pagina

Woensdag 18 januari was het diplomazwemmen bij synchroonzwemmen! Drie meiden hebben hierbij hun diploma behaald! Benieuwd naar de score? Klik hier

Nieuwe zwemsters zijn bij synchroonzwemmen altijd welkom. Wil je het een keertje uitproberen? Stuur een mailtje en je bent welkom om mee te doen.

Waterpolo.

Geen nieuws

Wedstrijdzwemmen.

Geen nieuws